donderdag 9 maart 2017

Zeeklassen dag 3

Zeeklassen dag 3

Na een deugddoende nachtrust stonden de kinderen deze ochtend weer met de glimlach aan de ontbijttafel. Hierna vertrokken we richting strand voor de strandspelen van meester William en juf Chelsea en voor de zandkastelenwedstrijd! Ook juffen en meesters deden mee!


Hierna vertrokken we naar de jeugdherberg voor een lekkere boterham met veel groentjes! Ook hier smulden ze hun buikjes lekker vol !
Nadien begonnen we aan onze wandeling naar de paardenvisser. Hier keken de kinderen echt ontzettend naar uit ! En de juffen en meesters stiekem ook wel!
Na een boeiende uitleg op het strand over wat een paardenvisser nu juist allemaal doet en wat hij allemaal vangt, vertrokken we naar de paardenvisser thuis. Daar leerden de kinderen hoe garnalen gekookt worden en nog belangrijker... Hoe je deze moet pellen en OPETEN! Met grote ogen werd er gekeken en gesmuld. Wat we vaak hoorden was..."mmmmm dit is echt lekker"!!!


Na een ontspannende tocht terug naar de jeugdherberg was het tijd voor het avondeten en de talentenshow! Ook meester Eldert werd "gevierd." De kinderen hadden tekeningen voor hem gemaakt en hij kreeg een versierde stoel. 

Toen was het eindelijk zover!
De zeeklassen talentenshow kon beginnen!
We zagen goochelaars, dansers, voetballers, tekenaars, grappenmakers en nog vele andere leuke acts! 
Geniet maar mee met de foto's.






Created with flickr slideshow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten