donderdag 25 mei 2023

 De 3de dag van de zeeklassen

Na een heerlijke nachtrust was het weer tijd voor een uitgebreid ontbijt. De kinderen keken met veel spanning uit naar wat er deze dag weer komen ging. 

Na het ontbijt trokken we naar de duinen achter ons verblijf. Hier speelden we ons duinenspel. De kinderen moesten visjes gaan halen bij juf Jasmine en juf Sarah. Deze visjes moesten ze dan naar hun kamp brengen. Kwamen ze onderweg iemand anders tegen mochten ze "schaar, steen, papier" doen en wie won kreeg een extra visje. Wie 5 visjes had mocht wat water gaan halen en wie dan op het einde van het spel het meeste water verzameld had, was gewonnen.... MAAR er lagen ook haaien op de loer. Dit waren meester Koen, juf Lynn en juf Daisy. De haaien mochten de kinderen met een kaartje tikken en dan moesten deze hun kaartje afgeven....

Er werd ontzettend hard gelopen en gespeeld.



Na dit vermoeiende spel was het alweer tijd voor ons middagmaal. Terug in de jeugdherberg stond ons lekker middagmaal weer op ons te wachten. De kinderen mochten hun eigen boterham met groentjes maken. Er werd ontzettend gesmuld. 

Hierna was het tijd om terug naar het strand en de dijk te vertrekken want daar stonden de go-carts op hen te wachten!













De kinderen vonden dit ontzettend leuk. Terwijl de ene groep met de go-carts aan het rijden waren, zaten de andere kinderen op het strand met de strandspelletjes.

Nadien gingen we terug naar de jeugdherberg voor een deugddoende douche en het avondmaal. 

Omdat het al een aantal drukke dagen geweest zijn en de kinderen echt wel moe waren hebben we een filmavond georganiseerd.











Voor meer leuke foto's klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten